NVKF Lustrum: dien je abstract in!

Op donderdag 28 en vrijdag 29 september 2023 vieren we het 50-jarige bestaan van de klinische fysica met het lustrumcongres. De Lustrumcommissie stelt samen met de kringen het programma open voor ingezonden presentaties. We nodigen je dan ook uit om een abstract in te dienen. Ook verwelkomen we onderwerpen waarover je afgelopen jaar al een presentatie heeft gegeven op een (inter)nationaal congres. Daarnaast worden promovendi, technisch geneeskundigen (i.o.), biomedisch technologen in de zorg en klinisch informatici (i.o.) uitgenodigd een abstract in te zenden.

Uit de inzendingen wordt, in overleg met de kringen, een selectie gemaakt van abstracts die gepresenteerd worden tijdens een van de subspecialisme overstijgende sessies. Daarnaast zal er nog ruimte zijn voor posterpresentaties.

Bovendien zullen we uit de inzendingen drie klinisch fysici (in opleiding) selecteren die in een plenaire sessie meedingen naar de Jonge Onderzoekers Prijs (JOP) 2023.

Indien je een niet-wetenschappelijke presentatie hebt, dat wel een interessant project of casus is/was die perfect past in het thema ‘Topzorg is Teamsport’ dan zien wij dat ook graag tegemoet.

Meer informatie over de richtlijnen, JOP-voorwaarden en het indienen van de abstracts vindt u hier.

Abstracts dienen uiterlijk donderdag 15 juni 2023 12.00 uur ingediend te worden.

Met veel interesse en enthousiasme zien we uw abstract(s) tegemoet!

Indien je vragen hebt, kan je een mail sturen naar congres@nvkfpaktgoud.nl

Heb je je nog niet ingeschreven voor het NVKF Lustrum? Doe dit dan snel!