NVKF conferentie op 4 en 5 april 2019 te Woudschoten

De Commissie Woudschoten heeft het genoegen u hierbij uit te nodigen voor de jaarlijkse NVKF conferentie op 4 en 5 april 2019 (donderdag en vrijdag) met als thema: “Crossing borders”. Ook dit jaar zal de conferentie plaatsvinden in Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist (http://www.woudschoten.nl).

In het plenaire gedeelte zal aan het thema vorm worden gegeven door middel van een aantal gevarieerde lezingen op donderdag en vrijdag. Op donderdagochtend zal als vanouds worden gestreden om de Jonge Onderzoekers Prijs (JOP). Daarnaast zullen de kringen weer voor een tweetal prima parallelsessies zorgen, dit jaar veelal subspecialisme overstijgend. De avondlezing wordt dit jaar verzorgd door Prof. dr. Ionica Smeets: wiskundige, wetenschapsjournaliste en hoogleraar science communication aan de Universiteit Leiden. Smeets is bekend van haar columns in de Volkskrant en televisieoptredens waaronder Zomergasten, De Slimste Mens en de Nationale Wetenschapsquiz. Tot slot nemen komend jaar een aantal leden van de European Federation of Organisations For Medical Physics (EFOMP) deel aan Woudschoten, zodat de voertaal tijdens een beperkt deel van de sessies Engels zal zijn.

Binnen het plenaire programma zal op donderdagmiddag 4 april van 16.00 – 18.00 uur de ALV van de NVKF plaatsvinden.

Het plenaire programma kan hier bekeken worden (deze zal regelmatig geüpdatet worden). Wij hopen dat het u aanspreekt en verheugen ons erop u allen te mogen verwelkomen op Woudschoten. Op vrijdag zijn ook niet-NVKF leden van harte welkom!

Inschrijven voor de conferentie kan hier. Voorinschrijven kan tot 4 maart, daarna wordt het inschrijfgeld met € 50,- verhoogd. Betaling voor deelname aan de conferentie vindt plaats d.m.v. iDEAL. Houdt daarom uw random reader of identifier en inloggegevens paraat, voordat u zich inschrijft! Na het inschrijven ontvangt u een bevestigings e-mail.

Bij annuleringen voor 4 maart wordt € 25,- administratiekosten in rekening gebracht, bij annulering vanaf 4 maart moeten wij het volledige inschrijfgeld in rekening brengen.

Het conferentiecentrum is beperkt bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Driebergen-Zeist zal gratis vervoer geregeld worden (reistijd +/- 10 min.) rond het begin en eind van de conferentie. Hiervoor hebben we wel een indicatie nodig van het aantal mensen dat hiervan gebruik wil maken. Indien u van plan bent met het openbaar vervoer te komen en van de pendelbusjes gebruik wenst te maken, wordt u verzocht dit op het inschrijfformulier aan te geven.

Het aantal beschikbare kamers op het conferentiecentrum zijn inmiddels volgeboekt. Dit geldt ook voor het naastgelegen hotel op ongeveer 500 meter van het conferentiecentrum.