Vacature KLIFOP-bestuurslid: afgevaardigde OKF-bestuur

Vacature KLIFOP-bestuurslid: afgevaardigde OKF-bestuur

Tijdens de ALV op Woudschoten zal Nick de Jong uit het KLIFOP-bestuur treden en dus zijn wij op zoek naar een enthousiaste AIOS Klinische Fysica die zich wil inzetten voor de KLIFOP. Je voornaamste taak in het bestuur is dat je de afgevaardigde bent van de KLIFOP naar het OKF bestuur. Hiernaast wordt verwacht dat je actief meedoet met projecten die spelen binnen het bestuur.

Als afgevaardigde vanuit de KLIFOP ben je volwaardig lid van de Raad van Bestuur van de Stichting OKF. Binnen het bestuur bekleed je de rol van penningmeester en neem je in samenspraak met de andere bestuursleden lopende zaken op je. Zo kun je bijvoorbeeld de verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van de website en database, of lever je een inhoudelijke bijdrage aan de reglementen van de Stichting OKF. Daarnaast onderhoud je contact met de visitatieklifio’s.

Het bestuur van de Stichting OKF vergadert zesmaal per jaar in Utrecht en viermaal per jaar telefonisch. De gemiddelde tijdbesteding bedraagt een halve dag per week.

Ben je AIOS Klinische Fysica en zoek je een waardevolle toevoeging aan je opleiding? Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie uiterlijk 1 februari naar klifop@nvkf.nl. Mocht je aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met Nick de Jong (nickdejong35@hotmail.com) of een van de andere bestuursleden.