Vacature KLIFOP-bestuur

Vacature KLIFOP-bestuur: Externe betrekkingen

Het aankomende jaar wil de KLIFOP een nieuwe functie in het leven roepen om ons in te zetten voor betere, sterkere relaties tussen klinisch fysici i.o en AIOS, plus andere collega beroepsgroepen. We willen meer naar buiten treden en samenwerkingsverbanden opzetten en stimuleren. Het afgelopen jaar is door De Jonge Specialist (DJS) het innovatieprofiel voor de AIOS opgesteld, waarbij wij de kans schoon zien om hierbij aan te sluiten. Daarnaast zijn er andere commissies en ontwikkelingen in het werkveld met innovatie als speerpunt, waar de KLIFOP graag bij betrokken willen zijn.

Daarom zijn we op zoek naar een enthousiast KLIFOP-bestuurslid die hier een actieve drijvende kracht in gaat zijn. Dit houdt in dat je actief lid wordt van DJS en eventueel andere innovatieve commissies (zoals Werkroep Zorg 2025).  Daarnaast verwachten we dat je actief naar buiten zal treden met als doel om de relaties met AIOS en andere collega beroepsgroepen te intensiveren. Aangezien het om een nieuwe functie gaat, zal er genoeg ruimte zijn om eigen ideeën in te brengen. Naast deze vaste taken is er genoeg ruimte om naar eigen invulling onderwerpen op te pakken binnen het KLIFOP-bestuur.

Ben jij enthousiast en zoek je een waardevolle toevoeging voor je opleiding? Solliciteer dan op deze functie! Stuur je motivatie uiterlijk 12 maart naar klifop@nvkf.nl. Zodra je reactie is ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging. Op 13 en 14 maart zullen de sollicitatie gesprekken gepland worden.
Mocht je aanvullende vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met klifop@nvkf.nl of een van de KLIFOP-bestuursleden.

De nieuwe bestuursleden zullen tijdens de KLIFOP-ALV op het woudschotencongres worden geïnstalleerd.

Met vriendelijke groet,

Het KLIFOP-bestuur