Vacature KLIFOP bestuur

Tijdens de KLIFOP ALV van vrijdag 7 april heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Hiermee is een vacature vrijgekomen voor de functie van secretaris in het KLIFOP bestuur en vertegenwoordiger in de NVKF commissie Europese zaken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste klifio die zich, voor een periode van ongeveer 2 jaar, wil inzetten voor de KLIFOP. 

Secretaris en afgevaardigde commissie Europese zaken

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de KLIFOP. Hieronder valt zowel de communicatie binnen het bestuur en naar de KLIFOP-leden, als naar de NVKF en andere instanties. Daarnaast houd je de ontwikkelingen op Europees niveau voor ons vakgebied in de gaten.

Concreet bestaan de taken uit het notuleren van bestuurs- en ledenvergaderingen, verzorgen van documentatie rondom de vergaderingen, beheer van het klifop e-mailadres, en contact naar externen. Tevens houd je het digitale archief bij. Op deze manier ben je op de hoogte van alles wat er binnen de KLIFOP speelt, en wat er binnen de NVKF de klifio’s aangaat. Het is dan ook van belang dat je over algemene en inhoudelijke zaken mee wilt discussiëren binnen het KLIFOP bestuur.Ten aanzien van Europese aangelegenheden onderhoud je contact met de vertegenwoordigers van de NVKF in de EFOMP en zorg je dat ook daar onze belangen worden behartigd. 

In mei zal er een korte ALV worden ingelast waarin het nieuwe bestuurslid zal worden voorgedragen, om daarmee het bestuur weer compleet te maken. Ben jij enthousiast en zoek je een waardevolle toevoeging voor je opleiding? Solliciteer dan op deze functie! Stuur je sollicitatie met motivatie uiterlijk 21 april naar klifop@nvkf.nl. Zodra je reactie is ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging. Mocht je aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met klifop@nvkf.nl.