KLIFOP Lustrumcongres 2017

Onzichtbaar?!

Achter de schermen wordt er al volop geïnventariseerd, gediscussieerd en georganiseerd, want de KLIFOPdag 2017 staat alweer op de agenda! Dit jaar is het een speciale editie; de KLIFOP bestaat in 2017 namelijk 25 jaar en beleeft dus haar 5e lustrum. Klifio’s uit het Zuyderland, Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Radboudumc hebben dit hoogtepunt aangegrepen om een tweedaags lustrumcongres te organiseren op vrijdag 6 & zaterdag 7 oktober 2017!

Het lustrumcongres, met het thema ‘Onzichtbaar?!’, zal plaatsvinden in het hotel Val Monte, gelegen in Berg en Dal (nabij Nijmegen). Op vrijdag 6 oktober vindt er een symposium plaats, waarbij ook geregistreerd klinisch fysici, bestuur De Jonge Specialist, QME en QMI van harte welkom zijn. Het symposium zal aanvangen om 9.30uur en eindigen om 16.30uur met een afsluitende borrel. De KLIFOP-leden zullen na een ALV aansluiten bij de gezamenlijke borrel. Hierna start een speciaal programma voor KLIFOP-leden met een diner en feestavond op vrijdag en een activiteitenprogramma op zaterdag.

Programma

Er wordt nog hard gewerkt aan de volledige invulling van het programma, maar de volgende onderwerpen zullen tijdens het symposium aan bod komen:

  • 3D beeldfusie bij MKA operaties
  • Intra-operatieve beeldvorming met gebruik van fluorescentie
  • Forensische biofysica
  • Videologie

Ondertussen ontstaat er een indrukwekkende lijst met sprekers die we nog even geheim houden. Echter, we zijn trots om te mogen zeggen dat niemand minder dan Luciën Engelen een lezing komt geven over innovaties in de zorg.

Kosten & Inschrijving

KLIFOP-leden (klifio’s en jonge klaren)

De kosten bedragen €130 euro per persoon voor het tweedaags programma, inclusief overnachting, 2x lunch en diner. Bij de inschrijving kun je aangeven of je bij het volledige programma aanwezig zal zijn en of je gebruik wilt maken van een eenpersoonskamer (hieraan zijn extra kostenverbonden). Schrijf je in vóór 1 juni, daarna zal het inschrijfgeld voor het gehele weekend verhoogd worden met €30,- en is er geen garantie meer op een overnachting.

NVKF-leden, bestuur De Jonge Specialist, QME en QMI (i.o.)

De kosten voor het dagprogramma op vrijdag 6 oktober bedragen €60, dit is inclusief lunch en de afsluitende borrel. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit symposium, dus bij te veel inschrijvingen zal er gewerkt worden met een reservelijst. 

De betaling gaat via iDEAL, dus houd je bankgegevens bij de hand als je de inschrijving start.

Klik hier om je direct in te schrijven.

Deze editie van de KLIFOPdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:

Overige sponsors: