Disclaimer

NVKF.nl is de website van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF). De NVKF is in 1973 opgericht als vereniging voor alle klinisch fysici in Nederland. Het doel van de vereniging is het bevorderen van het vakgebied klinische fysica en het bevorderen van de maatschappelijke belangen van de vereniging en haar leden.

Deze website bevat nieuws op het gebied van Klinische Fysica in binnen- en buitenland, vacatures voor klinisch fysici en daaraan gerelateerde posities, informatie over de opleiding tot klinisch fysicus, publicaties relevant voor het vakgebied klinische fysica, informatie over de arbeidsrechtelijke en arbeidsinhoudelijke eisen die aan en door een klinisch fysicus gesteld mogen worden en informatie van de verschillende commissies en werkgroepen binnen de NVKF. Ingelogde leden kunnen verder via het forum met elkaar discussiëren.
Deze website bevat geen medische inhoudelijke informatie.

De NVKF site bevat informatie die beschikbaar is voor iedereen en additionele informatie enkel bestemd voor leden van de NVKF. Deze informatie is enkel te zien na te hebben ingelogd op de website van de NVKF. De informatie op deze site wordt verzorgd door het webteam, het secretariaat van de NVKF en de verschillende commissies en werkgroepen binnen de NVKF. Hoewel de informatie op deze site zo accuraat en actueel mogelijk is, kunnen er op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. De NVKF is daarom niet aansprakelijk voor de juistheid ervan.

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de NVKF teksten of informatie van deze site te verspreiden, vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken. Voor toestemming kunt u contact opnemen met het secretariaat van de NVKF.

Reclame en Financiering

Deze site is vrij van reclame en advertenties. Commerciële informatie wordt niet geplaatst op de site. Externe links worden geselecteerd op relevantie en onafhankelijkheid.
De bekostiging van de website geschiedt geheel uit eigen middelen van de NVKF: contributies, andere bijdragen van leden en inkomsten verkregen uit de plaatsing van vacatures. De inhoud van de website wordt niet beïnvloed door financiering van buitenaf.

Privacy

Sommige delen van de website van de NVKF kunnen functionele cookies bevatten. Cookies kunnen door de gebruiker zelf worden uitgeschakeld. Inloggen is dan echter niet meer mogelijk. Indien er door de bezoeker een formulier met persoonlijke gegevens is ingevuld wordt deze persoonlijke informatie doorgestuurd naar het Secretariaat van de NVKF en verder niet opgeslagen. 
Op deze website worden verder algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat deze herleidbaar zijn tot de bezoeker zelf. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om factoren als de meest bezochte pagina’s, tijdstip van bezoek, gebruikte browser, geografische regio van de bezoeker en de gebruikte zoekmachine.

Privacy Statement

De NVKF heeft een privacy statement uitgebracht. Dit vindt hier

Linken

Linken naar de website van de NVKF is toegestaan, mits in de juiste context en de NVKF daartoe geen schade wordt aangedaan. Linken naar de NVKF website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage, www.nvkf.nl , met als beschrijving Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF).

HON-Code

Wij onderschrijven de gedragscode van de Health On the Net FoundationWij voldoen aan de HONcode, die staat voor betrouwbare informatie over gezondheid: Controleer hier.