Van der Lem Symposium

Startdatum: 
donderdag 15 september 2022 9:30
Einddatum: 
donderdag 15 september 2022 16:15
Locatie: 
Alkmaar

“Wat werkt voor wie?”
Effectiviteit van zorg en diversiteit bij jonge kinderen met een gehoorverlies

 

Wat werkt voor wie? Deze vraag loopt als rode draad door het programma van het Van der Lem symposium 2022. Het gaat over diversiteit van gezinnen met jonge dove en slechthorende kinderen en de variatie in de ontwikkeling van taal, cognitie en gedrag van kinderen met een gehoorverlies; over zorg op afstand (telepractice): wat werkt wel, wat werkt niet en wat werkt voor verschillende families? Ook komen de kenmerken van dove/slechthorende kinderen en hun ouders in zorg bij de NSDSK aan bod, met uitgebreid aandacht voor de diversiteit van deze kinderen en hun ontwikkelingsuitkomsten. Verder is er aandacht voor welke generieke elementen in de behandeling werken voor elk kind en wat de juiste balans is tussen maatwerk en standaardisatie.

 

Waar en wanneer?

Het symposium vindt plaats op donderdag 15 september 2022 in de Grote Kerk in Alkmaar. Het congresprogramma is van 9.30 tot 16.15 uur met aansluitend een borrel. Aanmelden kan via www.nsdsk.nl/van-der-lem-symposium. De prijs voor deelname aan het Van der Lem symposium is €125,-  

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met: Noëlle Uilenburg, manager NSDSK Academie via telefoonnummer 020-574 59 45 of nuilenburg@nsdsk.nl.