Technical Innovations in Medicine Congres (TiiM)

Startdatum: 
donderdag 29 maart 2018 9:00
Einddatum: 
donderdag 29 maart 2018 17:00
Locatie: 
Stadion Galgenwaard Utrecht

Het TiiM congres biedt een platform voor een ieder die gelooft dat technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen de gezondheidszorg. Dit congres is hét moment waarop technici, artsen, technisch geneeskundigen en innovators in contact komen met elkaar, met de industrie en met beleidsmakers in de zorg.

U maakt tijdens het congres kennis met veelbelovende innovaties vanuit zowel technisch, medisch, als bedrijfskundig oogpunt. Wij gaan in discussie met experts op deze gebieden en bespreken hoe de patiënt van de nieuwste ontwikkelingen gaat profiteren.

Dagvoorzitter is ondernemend arts Dr. Aernout Somsen, cardioloog en oprichter van Cardiologie Centra Nederland. Verder verwelkomen we o.a. prof. dr. Henk Akkermans (Directeur World Class Maintenance), Michel van Schaik (Directeur Zorg, Rabobank), prof. dr. ir. Ton van der Steen (Hoofd Biomedische Technologie, ErasmusMC), Vincent The (Chief Strategy officer, Zorginvest) en prof. dr. Maurice van den Bosch (interventieradioloog en lid Raad van Bestuur OLVG en medeoprichter van het Centrum voor Beeldgestuurde Oncologische Interventies) en organisaties Health Innovation Park en NLC. U kunt in onze parallel sessies kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van e-Health, medische beeldvorming en innovaties gedreven vanuit zorgprofessionals.

Voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop gaat u naar www.tiim-conference.nl.