ORTEC Spectroscopy Seminar

02jun2017
Locatie: 
Eindhoven

Hierbij nodigen wij u uit voor onze ‘ORTEC Spectroscopy Seminar’ speciaal voor geïnteresseerden uit de Benelux op vrijdag 2 juni, centraal gelegen in Eindhoven. Bijwonen van het seminar is, voor zowel de beginnende als ervaren gebruiker, een verrijking van uw stralingsdeskundigheid. 
 

Het seminar is bedoeld om inzicht te geven in de techniek en oplossingen voor de verschillende spectroscopie toepassingen. Na het seminar bent u op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen om zo in uw eigen toepassing de meest optimale keuze te maken op het gebied van hardware en software. 

Deelnemers aan het seminar ontvangen na afloop een certificaat dat tevens recht geeft op 5 accreditatiepunten voor uw registratie als coördinerend of algemeen coördinerend stralingsdeskundige.
 

Het evenement vindt plaats op een nader te bepalen locatie in Eindhoven, goed bereikbaar met zowel openbaar als persoonlijk vervoer. Het seminar wordt gevoerd in de Engelse taal. Aan het bijwonen van deze dag zijn voor u geen kosten verbonden.
 

Wilt u en/of uw collega deelnemen aan dit seminar? Stuur u ons dan vóór 12 mei een e-mail met daarin uw naam, bedrijfsnaam, functienaam, e-mailadres en telefoonnummer naar com@gotoPEO.com
 

We zien er naar uit om u te ontmoeten op 2 juni.
 

Heeft u nog vragen? Bespreek het met PEO!