Overige

Standing up for Science workshop EU

16mrt2018
Overige

Altijd al interesse gehad hoe je je wetenschappelijke stem kunt laten horen in het publieke debat en bij EU politici? Dan is het volgende congres wellicht interessant voor je: http://senseaboutscience.org/activities/standing-up-for-science-workshop/

Technical Innovations in Medicine Congres (TiiM)

29mrt2018
Overige

Het TiiM congres biedt een platform voor een ieder die gelooft dat technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen de gezondheidszorg. Dit congres is hét moment waarop technici, artsen, technisch geneeskundigen en innovators in contact komen met elkaar, met de industrie en met beleidsmakers in de zorg.

U maakt tijdens het congres kennis met veelbelovende innovaties vanuit zowel technisch, medisch, als bedrijfskundig oogpunt. Wij gaan in discussie met experts op deze gebieden en bespreken hoe de patiënt van de nieuwste ontwikkelingen gaat profiteren.

ECMP 2018

23aug2018
Overige

Om de twee jaar organiseert de EFOMP een Europees congres. Het volgende congres is van 23-25 Augustus 2018 in Kopenhagen, Denemarken.

Vanuit de NVKF is Maurice Janssen betrokken (programmacommissie). Diverse andere collega’s zullen daar ook voordrachten houden.

Inmiddels zijn de sessies met andere gremia (o.a. ESTRO, IAEA) ook bekend.

De registratiekosten zijn relatief laag voor leden (€200,-) bij aanmelding voor 21 Mei 2017. Vanuit de commissie Europa van harte aanbevolen!

Kijk hier voor meer informatie.