Overige

Open vergadering NEN normcommissie klinisch onderzoek met medische hulpmiddelen

28aug2018
Overige

De norm ISO 14155 is wereldwijd dé norm voor het opzetten en uitvoeren van klinisch onderzoek met medische hulpmiddelen. Nederlandse experts hebben zich de afgelopen jaren gezamenlijk ingezet om bij ISO te schrijven aan een nieuwe versie van ISO 14155. Binnenkort verschijnt het concept van deze norm voor publiek commentaar. De Nederlandse normcommissie voor Klinisch Onderzoek nodigt alle Nederlandse partijen die met deze norm te maken hebben uit om hun reactie te geven op het concept en deel te nemen aan de open vergadering op dinsdag 28 augustus bij NEN.

Innovation for Health

14feb2019
Overige

Op 14 februari 2019 vindt de zesde editie van Innovation for Health plaats in WTC Rotterdam. De conferentie brengt meer dan 800 bezoekers en 60 invloedrijke sprekers bij elkaar uit industrie, wetenschap, overheid, finance en maatschappelijke organisaties met als doel bij te dragen aan een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg.

Van wereld vol wonderen naar de wondere wereld van de Nucleaire Geneeskunde

14dec2018
Overige

Op vrijdag 14 december 2018 zal het 50-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde groots worden gevierd door middel van een opendagsymposium met aansluitend een besloten avondprogramma. Het thema “Van wereld vol wonderen naar de wondere wereld van de Nucleaire Geneeskunde” sluit aan op de gekozen locatie: de Efteling.