Agenda

Startdatum Categorie
23-06-18 EUTEMPE-RX Module 10
Kijk hier voor meer informatie
Overige Bekijk
03-07-18 Inspiratiesessie Platform Innovatie
Succesvolle innovaties maken het werk vaak makkelijker, leuker, beter en meestal ook goedkoper. Ze zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor dat waar u dokter voor bent geworden: de zorg voor uw patiënt. Hoe dan ook hebben innovaties grote impact op uw werk.Lees verder
Overige Bekijk
04-07-18 Cursus Beeldvormende technieken in de diagnostiek voor klinisch fysici (i.o.).
Kijk hier voor meer informatie.
Cursus Bekijk
23-08-18 ECMP 2018
Om de twee jaar organiseert de EFOMP een Europees congres. Het volgende congres is van 23-25 Augustus 2018 in Kopenhagen, Denemarken.Vanuit de NVKF is Maurice Janssen betrokken (programmacommissie). Diverse andere collega’s zullen daar ook voordrachten houden.Inmiddels zijn de sessies met andere gremia (o.a. ESTRO, IAEA) ook bekend.De registratiekosten zijn relatief laag voor leden (€200,-) bij aanmelding voor 21 Mei 2017. Vanuit de commissie Europa van harte aanbevolen!Kijk hier voor meer informatie.
Overige Bekijk
04-09-18 Congres 'van Hippocrates tot datadriven dokter; voorop in vernieuwing'
Nieuwe informatiesystemen, patiëntenportalen, informatie vanuit wearables, de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De zorg van nu én de toekomst vraagt om goede eenduidige vastlegging en uitwisseling van zorginformatie. Als medisch specialist heeft u die informatie nodig om uw patiënt te kunnen helpen, maar ook om de zorg van morgen nog beter te maken. Lees verder
Congres Bekijk
07-09-18 7th World Congress of Clinical Safety (7WCCS)
Kijk hier voor meer informatie.
Overige Bekijk
13-09-18 Nascholingsbijeenkomst Kring AKF
Tijd: 12.30 - 16.30 uurHet programma volgt t.z.t.
AKF Nascholing Bekijk
04-10-18 Lustrum NVKF
Kijk hier voor meer informatie.
NVKF Bekijk
25-10-18 Opleiding Stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van Coördinerend Deskundige
Kijk hier voor meer informatie.
Overige Bekijk
01-11-18 Algemene Ledenvergadering NVKF
NVKF Vergadering Bekijk
08-11-18 PET/CT cursus voor Klinisch Fysici (i.o.)
Op donderdag 8 november en vrijdag 9 november 2018 organiseren de afdelingen Nucleaire Geneeskunde & Moleculaire Beeldvorming van het UMCG en Radiologie & Nucleaire Geneeskunde van het VUMC de vijfde PET/CT cursus voor klinisch fysici (i.o.). Deze cursus is bedoeld voor fysici (i.o.) die te maken krijgen met PET/CT in wat voor vorm dan ook. Het doel van deze korte cursus is om een technisch – fysische ondergrond te geven van vele aspecten die een rol spelen bij de aanschaf, installatie, gebruik en onderhoud van PET/CT apparatuur. De cursus wordt gegeven in het NH hotel tegenover het UMCG te Groningen.Kijk hier voor meer informatie.
Overige Bekijk
13-11-18 Nascholingsbijeenkomst Kring AKF
Tijd: 8.30 - 12.30 uur (met RNG nascholing in de middag)Het programma volgt t.z.t.
AKF Nascholing Bekijk
13-11-18 Nascholingsbijeenkomst Kring RNG
Het programma volgt t.z.t.
NVKF Bekijk
14-12-18 NVNG Lustrumsymposium
Door middel van een open dagsymposium met daarnaast een besloten avondprogramma zal op vrijdag 14 december 2018 het 50-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde groots gevierd worden. Het thema zal luiden: van ‘een wereld vol wonderen’ naar ‘de wondere wereld van de Nucleaire Geneeskunde’. We laten u nog even speculeren over de verkozen locatie.De leden van de NVKF zijn van harte uitgenodigd om dit symposium bij te wonen. Nadere informatie over inschrijfmogelijkheden, locatie en programmadetails volgt t.z.t.. 
Overige Bekijk
04-04-19 NVKF-conferentie
Meer informatie volgt t.z.t.
NVKF Bekijk