Datum van inzending
dinsdag 08 oktober 2024 11:31
Auteur
Rudi
Hoekema

Nieuwe website live!

Zoals je ziet is de nieuwe website van de NVKF live!

Na een intensieve voorbereiding zien jullie nu het resultaat: de site is in een nieuw jasje gestoken en verder is vooral de achterkant van de site volledig gemodeniseerd en kan de website nu verder ontwikkeld worden. In de nieuwe website zijn uiteraard de oude vertrouwde items terug te vinden zoals bijv. het forum, nieuws, documenten en de agenda.
 
Om optimaal gebruik te kunnen maken van de website dien je (opnieuw) in de loggen. Dit kan op basis van je mailadres, doorgaans je huidige werkadres, of je ledennummer, terug te vinden op je laatste factuur (6 cijfers en begint met een 4). Als je bent ingelogd vinden wij het heel fijn als je opnieuw een foto van jezelf uploadt. Ook vragen we je je gegevens te controleren. Kloppen deze niet, mail dan het secretariaat: secretariaat@nvkf.nl met de juiste gegevens.
 
We hebben ons uiterste best gedaan om alles naar wens over te zetten naar de nieuwe website. Mocht je ergens een probleem ervaren of heb je problemen met inloggen, gebruik hiervoor het formulier op de website via https://www.nvkf.nl/form/bugs-nieuwe-website
 
Komende periode focussen we ons op de verdere ontwikkeling van de website, met nieuwe functionaliteit en herschrijven van diverse content. We houden je op de hoogte over de ontwikkelingen in de nieuwsbrief.

 

De CommunicatieCommissie