Datum van inzending
vrijdag 25 november 2016 08:52

Aankondiging abstract-deadline Woudschoten 2017

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2016 vindt het jaarlijkse NVKF congres plaats. Ook dit jaar stelt de Commissie Wetenschappelijke Activiteiten samen met de kringen het programma open voor ingezonden presentaties. Het programma heeft een open karakter, d.w.z. dat alle onderwerpen gerelateerd aan de klinische fysica zijn toegestaan. Ook verwelkomen we onderwerpen waarover u afgelopen jaar al een presentatie heeft gegeven op een (inter)nationaal congres. Daarnaast worden promovendi, biomedisch technologen in de zorg en klinisch informatici (i.o.) uitgenodigd een abstract in te zenden.

Net als andere jaren wordt uit de inzendingen een selectie gemaakt van abstracts die gepresenteerd worden tijdens een van de sessies. Net als vorig jaar organiseren de kringen AUD, BVT, RT en AKF elk een sessie, die volledig ingevuld wordt aan de hand van de beschikbare abstracts! Daarnaast zal er nog ruimte zijn voor 10 posterpresentaties.

We zullen uit de inzendingen bovendien drie klinisch fysici (in opleiding) selecteren die in een plenaire sessie meedingen naar de Jonge Onderzoekers Prijs (JOP) 2017. De winnaar daarvan krijgt een congressponsoring van €500,-. Alleen klinisch fysici in opleiding of diegenen die op 7 april 2017 korter dan één jaar zijn geregistreerd kunnen deelnemen aan de JOP.

 

SAMENVATTEND

  •  open programma
  •  abstract van maximaal 350 woorden (Nederlands of Engels), toevoegen van een figuur of tabel is toegestaan
  •  het abstract dient uiterlijk zondag 15 januari 2017 ingediend te worden via de website (https://nvkf.nl/nl/enquete/indienen-abstracts-woudschoten)
  •  geef uw naam en die van de eventuele co-auteur(s) aan
  •  geef uw werkterrein aan
  •  geef aan of u bij voorkeur een presentatie wil geven of een poster wenst op te hangen
  •  geef aan of u in aanmerking komt voor de JOP
  •  uitgegaan mag worden van presentaties van 12-15 min., incl. discussie

We rekenen op uw begrip en enthousiasme om een abstract in te sturen!