NVKF-conferentie Woudschoten

De Commissie Woudschoten heeft het genoegen jullie hierbij uit te nodigen voor de jaarlijkse NVKF-conferentie op 14 en 15 oktober 2021 (donderdag en vrijdag) met als thema: “Kennis is…”. Dit jaar zal de conferentie eenmalig online plaatsvinden in verband met de onzekerheden als gevolg van corona-besmettingen en -maatregelen. De plenaire sessies worden vanuit een studio in het conferentiecentrum Woudschoten te Zeist live gestreamd. Zo hopen we jullie toch, ondanks dat we fysiek niet bij elkaar kunnen zijn, zoveel mogelijk de Woudschoten-beleving te kunnen bieden.

In het plenaire gedeelte zal het thema vorm worden gegeven door middel van een aantal gevarieerde lezingen op donderdag en vrijdag. Op donderdagmiddag zal als vanouds worden gestreden om de Jonge Onderzoekers Prijs (JOP). Daarnaast zullen de kringen weer voor een aantal parallelsessies zorgen. Nieuw dit jaar zijn de workshops op vrijdagochtend die ook online te volgen zijn. De ‘avondlezing’ (aan het einde van de donderdagmiddag) wordt dit jaar verzorgd door Joseph Oubelkas. Joseph zat 1637 dagen onschuldig vast in een Marokkaanse gevangenis en zal ons meenemen in een bizar maar ook inspirerend verhaal.

Binnen het plenaire programma is op vrijdagochtend 15 oktober van 10.00 – 11.00 uur een uurtje bestuur gepland. Het NVKF-bestuur zal de leden bijpraten over actuele zaken en er is de mogelijkheid vragen te stellen.

Het plenaire programma kan hier bekeken worden (deze zal regelmatig geüpdatet worden). Wij hopen dat het programma jullie aanspreekt en dat we jullie allemaal digitaal mogen verwelkomen bij deze unieke online editie van Woudschoten.


Inschrijven voor de conferentie kan hier. De kosten bedragen € 120,- voor NVKF-leden en € 150,- voor niet-NVKF-leden. Betaling voor deelname aan de conferentie vindt plaats d.m.v. iDEAL. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingse-mail. Voor deelname aan de workshops dient u zich apart in te schrijven via deze link.

Bij annuleringen voor 1 oktober wordt € 20,- administratiekosten in rekening gebracht, bij annulering na deze datum moeten wij het volledige inschrijfgeld in rekening brengen.

Een week voor aanvang van de conferentie krijgt u een link toegestuurd en inlog-instructies.