Nieuwe locatie NVKF lustrum + inschrijving geopend

Op 4 april 2023 bestaat de NVKF 50 jaar. Het tiende lustrum wordt, zoals eerder aangekondigd, groots gevierd op donderdag 28 en vrijdag 29 september 2023. Eerder is ook aangekondigd dat het lustrum in ijsstadion Thialf gehouden zou worden. Echter, door (gasprijs) omstandigheden kan dit niet doorgaan. Gelukkig hebben we een uitstekend alternatief gevonden. Benieuwd wat de nieuwe locatie voor het lustrum is? Bekijk dan onderstaande aankondiging.

Klik hier voor de aankondiging

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om je in te schrijven. Dit geweldige evenement wil je niet missen, dus schrijf je snel in! Om dit te stimuleren (en in deze uitdagende tijden ook zo snel mogelijk zekerheid te krijgen over onze begroting) hebben we een super early bird tarief ingesteld dat slechts geldt t/m 30 april.

Alle informatie rondom het lustrum kan gevonden worden op de website: https://nvkfpaktgoud.nl/

Voor vragen over het inschrijven of je registratie mail je naar congres@nvkfpaktgoud.nl.

Voor overige vragen mail je naar communicatie@nvkfpaktgoud.nl.

N.B. We zijn ons ervan bewust dat het totaalbedrag voor het lustrum hoger is dan voorgaande jaren. Dit komt allereerst doordat we het lustrum nu als BTW-plichtige stichting organiseren. Verder hebben we te maken met inflatie en het strikter toepassen van de GMH regels ten aanzien van sponsoring.