Nieuwe afleveringen Dokteren in de Digitale Wereld

Na een succesvol drieluik afgelopen najaar staan nu twee nieuwe afleveringen gepland met als thema “dokteren in de digitale wereld”. Deze afleveringen worden wederom gemaakt in het kader van het SKMS-project AI waar de NVKF regiehouder van is en dat wordt voorgezeten door Job Gutteling.

De nieuwe online  live uitzendingen in de serie Dokteren in de Digitale Wereld, over Kunstmatige Intelligentie voor én door dokters staan gepland op dinsdag 6 april en dinsdag 20 april om 19:00 uur. Deze volgen op de drie afleveringen die vorig jaar te zien waren.

 

Meld u via deze link aan voor een of beide afleveringen.

 

Op 6 april, in aflevering 4, is het thema Beeldvormende toepassingen van AI. Een drietal deskundige medisch specialisten presenteren hun ervaringen, gaan tijdens de uitzending met elkaar in gesprek en beantwoorden uw vragen.

De vijfde en laatste aflevering op 20 april staat in het teken van Datagerichte toepassingen van AI. Ook in deze sessies komen deskundigen aan het woord en gaan met elkaar in gesprek. 

 

OUDE AFLEVERINGEN TERUGKIJKEN

Wilt u de drie afleveringen van vorig jaar nog eens terugzien? Dat kan hier

 

AANMELDEN

Aanmelden voor de nieuwe afleveringen kan via deze link. Enkele dagen voor de eerste uitzending ontvangt u meer informatie en de link voor de uitzending.