Agenda

Startdatum Categorie
30-08-24 European Society for Cardiology ESC Congress
Kijk hier voor meer informatie
Overige Bekijk
05-09-24 Wet- en Regelgeving
Kijk hier voor meer informatie
Overige Bekijk
11-09-24 European Conference on Medical Physics ECMP/ EFOMP
Kijk hier voor meer informatie
Overige Bekijk
16-09-24 Physics & Physiology behind Medical Technology
Kijk hier voor meer informatie.
Overige Bekijk
19-09-24 World congress of audiology WCA
Kijk hier voor meer informatie
Overige Bekijk
23-09-24 Magnetic Resonance Image Guided Radiotherapy (MRIgRT) in clinical practice
Kijk hier voor meer informatie.
Overige Bekijk
26-09-24 Cardiac PET/CT workshop
The aim of the Cardiac PET/CT workshop is to advance knowledge in cardiac PET and to gain experience in image processing, interpretation and reporting of cardiac PET studies with a focus on myocardial perfusion imaging with 13N-NH3. The workshop is directed towards nuclear medicine physicians, cardiologists, radiologists, medical physicists and trainees.This workshop contains a balanced series of lectures delivered by excellent speakers, and there is ample opportunity for acquiring practical skills during the hands-on sessions. At least fifty training data sets will be reviewed. This workshop will benefit both the implementation and assessment of myocardial perfusion PET/CT's in your own institution.Click here for more information. 
Overige Bekijk
26-09-24 iSMIT/ SMIT, international society for medical innovative technology/ Society for Minimally Invasive Therapy
Kijk hier voor meer informatie
Overige Bekijk
03-10-24 Jaarlijks congres NVKF
Kijk hier voor meer informatie
NVKF Bekijk
14-10-24 Management en Organisatie in de Gezondheidszorg
Kijk hier voor meer informatie. 
Overige Bekijk
14-10-24 Toekomst en terugblik: 20 jaar van basisset naar verbeterdoelen Medisch Specialistische Zorg
 Toekomst en terugblik: 20 jaar van basisset naar verbeterdoelenMedisch Specialistische ZorgDe IGJ organiseert dan in samenwerking met de Federatie Medisch Specialisten, NVZ, ZKN, NFU en V&VN een symposium voor ziekenhuizen, zelfstandige klinieken en zorgverleners. We organiseren een inspirerend programma waarin het leren en verbeteren centraal staan en we gaan informeel met elkaar in gesprek over de verbeterdoelen van de basisset.Ook kijken we terug op 20 jaar basisset en werpen we een blik op de toekomst met een nieuwe naam voor de basisset en hoe de verbeterdoelen bijdragen aan kwaliteit en veiligheid binnen het medisch specialistisch domein.Meer informatie over de inschrijving treft u in de uitnodiging aan. Datum: maandag 14 oktober 2024Tijd: 13:00 - 17:00 uur (ontvangst is vanaf 12.30 uur met koffie en thee)Locatie: Hotel van der Valk BreukelenKosten: er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden Na afloop is er een netwerkborrel Voor organisatorische vragen kun je contact opnemen met Jip Kersten en Hélène van Ziel, coördinatoren symposium verbeterdoelenmsz@igj.nl 
Overige Bekijk
17-10-24 Innovaties in de radiotherapie: wat brengt het de kankerpatiënt?
Ter gelegenheid van het 1e lustrum van het protonentherapiecentrum van Maastro wordt u uitgenodigd voor een tweedaags symposium op 17 en 18 oktober a.s, getiteld:  ‘Innovaties in de radiotherapie: wat brengt het de kankerpatiënt?’ Op dag 1 komen diverse radiotherapie innovaties ter sprake en houden we tegen het licht welke toegevoegde waarde deze hebben voor het oncologische landschap en de patiënt. Wij zijn verheugd om onder andere dr. Bradly Wouters, prof. dr. Dirk de Ruysscher, dr. Lizza Hendriks en prof. dr. André Dekker te mogen verwelkomen als sprekers.*afhankelijk van de aanmeldingen zal de voertaal Engels zijn. Op dag 2 duiken we dieper in de toekomst van kankerzorg waarbij innovatie als drijvende kracht centraal staat. Ook op deze dag staan inspirerende sprekers op het programma, zoals prof. dr. Rianne Letschert, prof. dr. Marcel Verheij en prof. dr. Annemarie Weggelaar.*de voertaal is Nederlands. Het symposium zal plaatsvinden in het congrescentrum van Chateau St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul, temidden van het Zuid-Limburgse heuvellandschap.Op dit moment is men druk bezig om het programma van beide dagen te finaliseren.  Heeft u interesse om deel te nemen aan het symposium? Meld u dan nu aan via deze link.
Overige Bekijk
24-10-24 ESMPE School on MRI
Kijk hier voor meer informatie.
Overige Bekijk
27-10-24 International Phonak Pediatric Audiology Conference - A Sound Foundation Through Early Amplification
Kijk hier voor meer informatie
Overige Bekijk
15-11-24 Wetenschappelijke NVRO-NVKF dag (RT)
Nadere informatie volgt.
Overige Bekijk
19-11-24 NEN MDR-SYMPOSIUM
Save the date: NEN MDR-SYMPOSIUM op dinsdag 19 november 2024Op dinsdag 19 november 2024 van 10.30 tot 17.00 vindt het jaarlijkse MDR symposium plaats georganiseerd door NEN.Zet het alvast in uw agenda!  Programma Verwacht een divers programma waarbij de gevolgen van de wet- en regelgeving voor medische hulpmiddelen belicht wordt vanuit verschillende perspectieven, zoals zorgprofessionals, notified bodies, juristen en fabrikanten. Er is tijdens deze dag voldoende ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen aan de experts, discussies te voeren en te netwerken. Thema's die de revue zullen passeren zijn o.a. innovatie, duurzaamheid en toepassing van diverse (inter)nationale wetgevingen. Meer informatie over het programma volgt. Locatie  Het symposium zal plaatsvinden op een locatie in het midden van het land. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit gepubliceerd op onze website.    Meer informatie Voor informatie over het symposium kunt u terecht bij Evelyn Noordam-Haagmans (evelyn.noordam-haagmans@nen.nl) en Suzie Noten (suzie.noten@nen.nl). Houdt de NEN evenementen agenda in de gaten, zodat u op de hoogte blijft! Zodra de link voor registratie beschikbaar is, zullen wij u hierover inlichten.  
Overige Bekijk
22-11-24 8e Groninger Tinnituscursus
Op vrijdag 22 november 2024 wordt de 8e Groninger Tinnituscursus georganiseerd in het Universitair Medisch Centrum Groningen.Doelgroep: Medewerkers van Audiologische Centra.Heeft u interesse in deelname? Stuur dan een e-mail naar: paog@umcg.nl
Overige Bekijk
26-11-24 Nascholingsbijeenkomst RNG
Het programma volgt
Overige Bekijk
26-11-24 Algemene Ledenvergadering NVKF
NVKF Vergadering Bekijk
04-12-24 4th Flash Radiotherapy and Particle Therapy Conference
Kijk hier voor meer informatie
Overige Bekijk
04-12-24 MMV-congres 2024
Kijk hier voor meer informatie.
Overige Bekijk
28-04-25 Optimisation in X-ray and Molecular Imaging
Kijk hier voor meer informatie.Website: www.oxmi2025.com (opens 1 September 2024)
Overige Bekijk